Etusivu >>  Millet >>  Miesten vaatteet >>  liivit >>  Millet Kamet Shield Vest Liivit Miesten vaatteet,Millet irrotettavat talvitakit,Finland

Millet Kamet Shield Vest Liivit Miesten vaatteet,Millet irrotettavat talvitakit,Finland

€129.27  €64.64Säästä: 50%
  • Malli: Millet 005177
  • 7855 Kpl varastossa
  • Millet Vector Grid Liivit Miesten vaatteet muodikkain,Millet aluspaidat,antaen käyttömukavuutta
  • Millet Kamet Shield Vest Liivit Miesten vaatteet,Millet irrotettavat talvitakit,Finland
  • Millet Vector Grid Liivit Miesten vaatteet myynti,Millet vuoristo,tuotteet netistä

Valitse:Määrä

Millet Kamet Shield Vest Liivit Miesten vaatteet,Millet irrotettavat talvitakit,Finland_checkout
Millet shortsit Millet Miesten vaatteet liivit , Millet Kamet Shield Vest Liivit Miesten vaatteet,Millet irrotettavat talvitakit,Finland Millet takit,parhaat

Päivitetyt kesällä, tämä softshell-takki on suunniteltu ulkoilmaihmisille ja rakennettu useita ulkoiluun ja kaupunkien peleistään. Kamet Shield tarjoaa hyvän suojan ja mukavuuden käyttäen venyttää ja kevyt hengittävä kangas, joka on myös tuulenpitävä ja vettä hylkivä. Element Shield ™ Matrix 3L esittelee erityisen kevyt kaksipuolinen rakenne, joka tarjoaa pehmeän handfeel ja mukavuutta käyttivät ihoa vasten. Ensisijaisesti suunnattu vedeneristys yli hengittävyyttä, sillä on edelleen riittävästi vettä hylkivä varmistaa mukavuuden toiminnassa. 3 kerros rakenne, joka käsittää brändimme allekirjoitettu kalvo, takaa kestävä hydrostaattinen vastus ja todellinen hengittävyys. Rintataskua istua korkealla helpon pääsyn ja ovat pakata yhteensopivia. Kanssa helma joka Satulavyöt turvallisesti, The Kamet Shield liivi on ihanteellinen kesällä kiipeilyyn.
Ominaisuudet:
Toiminta:
vaellus
Vaellus
urheilullinen istuvuus
2 isoa, vetoketjullista korkea taskut
Vetoketju, säädettävä helma
Tekniset tiedot:
FABRICS:
Osan häiriösuoja ™ Matrix 3L
Paino 0,33 kg
tekniikka:
2 tapaa Stretch:
4 suuntaan joustava kangas antaa mukavuutta ja liikkuvuutta. Venyttää vaatteita siirtyy mukanasi, omaan tahtiin, sellaiseen toimintaan ja rajoitteet.
Osan häiriösuoja 3 kerrosta:
Hirssi Element Shield vastaa kaikkiin tarpeisiin, jotka liittyvät kiipeilyyn, jotka vaativat hengittävyys, vedenpitävä ja tuulenpitävä suorituskykyä sekä mukavuutta. 3 kerros rakenne tuottaa kestäviä veden ja kosteuden hallinta on erittäin hengittävä. Se pitää ...
Normaali istuvuus:
Comfort toiminnassa ja maksimaalisen liikkumisvapauden.
Hoito:
Millet tuotteet eivät ole vain suunniteltu kestämään, ne ovat myös helppo ylläpitää. Huolellinen käyttö ja säännöllinen ylläpito takaa parhaat tulokset irti tuotteiden ja pidentää niiden käyttöikää.
Epäselvissä tapauksissa, aina ohjeissa kirjoitettu etiketissä tuotteen.
KENGÄT JA Kiipeilykengät:
Hirssi kengät tulee pestä vedellä ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.
Ennen kaikkea, älä koskaan laita kengät kumpaankaan pesukone tai kuivausrumpu.
Kuivaus tulisi tehdä luonnollisesti.
REPUT:
Hirssi reput pitäisi pestä vedellä ja käsin pehmeällä harjalla tai sienellä.
Ennen kaikkea, älä koskaan laita reppuun kumpaankaan pesukone tai kuivausrumpu.
Kuivaus tulisi tehdä ulkoilmassa.
KÖYDET:
Huolehtiminen köysi on kriittinen, jotta voidaan taata paras mahdollinen turvallisuus, kun sitä käytetään.
Pestä köysi, on välttämätöntä käyttää puhdasta, lämmintä vettä (lämpötila alle 30 ° C) ja ei aggressiivinen pesuainetta (kuten nestemäinen Marseille saippuaa tyyppi pesuainetta tai puhdistusainetta varten herkkä tekstiilit). Tarvittaessa harjaa pehmeällä harjalla.
Kuivaus tulisi tehdä varjossa ja kaukana kaikista lämmönlähteistä.
Säilytä köysi kuivassa paikassa, ulottumattomissa auringon.
MAKUUPUSSIT:
Air ulos Millet makuupussi säännöllisesti antaa sen takaisin hieman tuoreuden ja varmistaa pussi on täysin kuiva ennen varastointia sen pois.
Makuupussit, jotka eivät sisällä alas, yleiset pesu ja kuivaus ohje koskee.
Makuupussit, jotka eivät sisällä alaspäin, katso kohta "sisältäviä tuotteita Down" alla.
TUOTTEEN ALAS:
Kun käsitellään sisältävien tuotteiden alas (100% tai hybridi), konepesuun tehdään käyttäen herkkä ohjelma erityisellä alas pesuainetta tai ei aggressiivinen pesuainetta yhdessä tennispalloja sijoitetaan pestä estää alas tarttumasta toisiinsa. Jos on liikaa pesuainetta jäljellä, suorita huuhtelu ohjelma uudelleen itsestään. Älä laita tuotetta läpi pesukoneet linkous.
Kuivaus voidaan tehdä tasainen ulkoilmassa, kaatuminen tuote säännöllisesti kuivaa hyvin, tai kuivausrummun on herkkä ohjelmasta.
VAATTEET:
Hirssi vaatteet on pestä pesukoneessa 30 ° C: ssa, ja kone kuivataan matalan lämpötilan ohjelmaa. Taata optimaalinen pesu heikentämättä tuotteen, lähikuva kaikki tarraa, lukituskynsiä ja vetoketjut, ja löysää joustavat nyörit ennenkuin vaatteet koneeseen.
Vaatteet vesieristemateriaalit:
Tämä koskee erityisesti seuraavia aineita: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield
Sulkemisen jälkeen Velcro kiinnikkeet, vetoketjut ja lukituskynsiä, pese tuote 30 ° C: ssa ja vähän kuin aggressiivinen pesuainetta tai erityinen pesuainetta vedenpitävä materiaaleja. Jos on liikaa pesuainetta jäljellä, suorita huuhtelu ohjelma uudelleen itsestään. Kuivaus tulisi tehdä ulkoilmassa tai kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
On mahdollista käyttää tietyn tuotteen uudelleen vesitiivis tuotteen tai antaa sen takaisin vedenhylkimisen.

Pidätkö Millet Kamet Shield Vest tuotteesta? Käy juoksu & triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Miesten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu & triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Miesten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Kuvaus


Millet - Miesten vaatteet - Liivit